Telecomunicacions

telecomunicacions centraletes telefoniques per empreses

Oferim centraletes per a empreses

Tant si disposa de centraletes telefòniques per a usar línies telefòniques tradicionals (centraletes telefòniques analògiques o centraletes telefòniques digitals), com si disposa de veu sobre IP (centrals telefòniques IP – VoIP) per a controlar les despeses o una combinació de tots dos alhora, oferim el sistema de telefonia ideal per la seva necessitat.

Instal·lació de cablejat estructurat per Veu, Dades i Imatge (VDI)

Disseny i instal·lació personalitzada de xarxes de cablejat estructurat i xarxes sense fils wifi per a petites i mitjanes empreses adaptant-nos a les necessitats del client i el seu entorn, ja que aquesta serà la responsable que les connexions de xarxa funcionin correctament en un entorn empresarial i domèstic.

Comptem amb un equip tècnic professional, qualificat i experimentat que sap adaptar tots els seus coneixements a la naturalesa, dimensió, condicions i necessitats de cada companyia.

Disposem de tots els equips tècnics per certificar qualsevol instal·lació

Aquestes preses es reparteixen per múltiples punts, per si en el futur es desitja disposar d’ampliacions en aquesta xarxa. Com també podem distribuir-les per una planta, l’edifici o varis. Tots els components dels quals disposem i són necessaris per a la instal·lació, estan normalitzats. A més, realitzarem un estudi i assessorament personalitzat per a assegurar la millor solució.

Productes destacats

SERVEIS DE TELECOMUNICACIONS

Contacta'ns

Necessites un pressupost?
Vols rebre més informació sobre els nostres serveis?

Pots contactar-nos per telèfon, whatsapp, correu electrònic o mitjançant el següent formulari.
    Obrir WhatsApp
    💬 Necessites ajuda?
    Hola 👋
    Com podem ajudar-te?