Cartelleria Digital

Executem projectes amb pantalles LED d'última generació a Andorra

Les pantalles LED són un sistema multimèdia modular format per matrius compostes de LEDS. Això ens permet unir aquestes matrius i fabricar pantalles de la grandària, model, resolució, forma i acabats requerits. Una vegada assemblades, configurades i testades li afegim el sistema de control per a poder utilitzar-les amb els continguts multimèdia desitjats. En definitiva el nostre objectiu és oferir solucions creatives, de qualitat i amb un excel·lent servei tècnic.

La pantalla LED és un valor en alça per comunicar, promocionar serveis i informar

Constitueixen una eina molt útil per a la difusió de tota mena de missatges per part d’organismes públics i empreses privades, tant en espais interiors com en exteriors. 

Gràcies a l’avanç de la tecnologia cada vegada s’han tornat més resistents, per la qual cosa, el lloc ja poques vegades és un impediment per la seva implantació. De fet aquest tipus de tecnologia és el que s’està imposant en qualsevol instal·lació on es necessiti una pantalla digital de gran format com per exemple: en interior de botigues o aparadors, hotels, centres comercials, immobiliàries, concessionaris, centre de bellesa, estacions de transports, en parets de grans sales, esdeveniments, convencions, etc.

Pantalla P6 exterior Grup Lomi

La gamma més variada de productes amb una relació qualitat/preu competitiva

Utilitzem components de gran qualitat amb els últims productes, innovacions i tendències del mercat. Fabriquem a mesura segons els requisits tecnològics, econòmics i tècnics del client. Comercialitzem en exclusiva a Andorra els productes de pantalles LED de Dreamlux i Ledlemon. Un proveïdor de confiança i una empresa amb experiència en el món de la tecnologia LED i amb un dilatat recorregut de més de vint anys en el món de la tecnologia digital. Junt amb els nostres proveïdors volem oferir solucions integrals, personalitzades i amb garantia.

La tipologia de pantalla que es necessita en cada projecte, varia depenent de la seva ubicació

Hi ha diferents factors per a una òptima visualització segons la distància (la referència és la distància en mil·límetres entre el centre de cada píxel, anomenat pixel pitch). Depèn també si va situada en interior o va en una zona exterior perquè tenen protecció especial per l’aigua i la pols, o si es necessita més brillantor per la incidència de la llum solar.

Treballem tant amb client final com amb interioristes, dissenyadors d’interiors o amb un Visual merchandiser. Assessorarem des del primer moment fins a l’últim per a compartir la nostra experiència i millorar el seu resultat. Investiguem i , determinem els objectius del client. El dissenyador presenta després una proposta que esbossa el concepte de disseny i el cost per a realitzar-lo. S’especifica si a més del disseny es necessiten recobriments o estructures adaptades a l’estètica, béns o la direcció i gestió d’obra i es diferencien els costos o marges d’aquests serveis. Esbossos i dibuixos del disseny són necessaris per procedir a fer qualsevol treball de l’espai existent.

El temps mitjà de fabricació gira entorn de les vuit setmanes. Fem les pantalles a mesura i sobre la base del projecte de cada client. No tenim pantalles en estoc perquè la tecnologia evoluciona constantment i cada projecte té models i acabats diferents.  Disposem d’un servei integral, ja que volem que els nostres clients no es preocupin de la instal·lació, problemes tècnics, pèrdua de garantia per ús indegut, hores de treball amb personal no qualificat o desperfectes arran de la instal·lació.

Com es gestionen els continguts?

Poden controlar-se remotament, el que facilita molt la versatilitat del seu ús. Les especificacions tecnològiques de la pantalla LED permeten la transmissió d’una gran quantitat de continguts programats de manera fàcil mitjançant el gestor de continguts de Novastar, proveïdor líder en solucions de software i hardware per a pantalles LED i desenvolupa una gran varietat de controladors. Des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet es poden gestionar, càrrega d’anuncis programada, programació d’horaris d’encesa i apagat o regulació d’efectes com la lluentor o el contrast, etc.

Disposem d'un departament de publicitat, disseny i edició de continguts, que ens permet proporcionar als clients si ho necessiten, imatges i vídeos totalment personalitzats amb acabats professionals per a utilitzar en les seves pantalles LED.

SERVEIS DE CARTELLERIA DIGITAL

Contacta'ns

Necessites un pressupost?
Vols rebre més informació sobre els nostres serveis?

Pots contactar-nos per telèfon, whatsapp, correu electrònic o mitjançant el següent formulari.
    Obrir WhatsApp
    💬 Necessites ajuda?
    Hola 👋
    Com podem ajudar-te?