Solar i fotovoltaica

Genera la teva pròpia energia

L’energia procedent del Sol, contribueix a construir un món més sotenible en el qual apostem i creiem. Amb la teva instal·lació solar podras generar la teva pròpia electricitat a partir de la font d’energia renovable i gratuïta com és el sol.

Ara pots contribuir en reduir el canvi climàtic

Si disposes de teulada o terreny, pots aprofitar els raigs de sol per a generar energia neta, que no emet gasos nocius i redueix el CO₂ del planeta, i amb el que podrà contribuir a reduir el canvi climàtic. Ens ocupem de tot el necessari, perquè puguis produir la teva electricitat en habitatges particulars, comunitats com també pel teu negoci, empresa o indústria. A GRUP LOMI som un equip al teu servei que ens ocupem de tot el necessari perquè puguis produir la teva pròpia electricitat i escalfar aigua calenta.

Volem oferir el millor producte en energia solar

A GRUP LOMI, treballem amb els principals fabricants i distribuïdors d’equips solars que aconsegueixen transformar l’energia solar en electricitat i l’aprofitament de l’energia per escalfar aigua per climatització de piscines i ACS. El nostre equip tècnic instal·la els diferents components necessaris per al bon funcionament del sistema.

SERVEIS D'INSTAL·LACIÓ SOLAR I FOTOVOLTAICA

Contacta'ns

Necessites un pressupost?
Vols rebre més informació sobre els nostres serveis?

Pots contactar-nos per telèfon, whatsapp, correu electrònic o mitjançant el següent formulari.
    Obrir WhatsApp
    💬 Necessites ajuda?
    Hola 👋
    Com podem ajudar-te?