Electricitat

Realització, reparació i manteniment d’instal·lacions elèctriques

A GRUP LOMI som professionals que realitzem, reparem i mantenim tota mena d’instal·lacions elèctriques per a empreses, locals, oficines, blocs de cases, habitatges particulars, naus industrials, etc. tant per sector privat com en el públic.

Oferim assessorament, serveis personalitzats de projectes, modificacions, ampliacions o manteniments d’instal·lacions. 

Edificis públics

Hem dut a terme diferents tipologies d’instal·lacions: esportives, locals de reunió, edificis per a administracions públiques i enllumenats viaris, centres cívics, museus, edificis per a l’ensenyament, universitats, etc. Per als quals es fan estudis específics, dissenys d’il·luminació, estudis d’eficiència energètica, adequant-se a les necessitats de cadascuna de les instal·lacions.

Edificació industrial

En el camp industrial, l’empresa GRUP LOMI és un referent en aquest sector. Realitzem instal·lacions de naus, manteniments de maquinària, instal·lacions de locals tècnics i tot el que implica les instal·lacions en edificacions industrials.

Habitatges particulars o comunitats

Comptem amb el millor equip per al desenvolupament d’aquestes instal·lacions, tant la instal·lació d’enllaç com la instal·lació interior de l’habitatge. El nostre equip tècnic s’encarrega de dissenyar, gestionar i executar la instal·lació que cobreixi les necessitats del teu immoble. 

SERVEIS D'ELECTRICITAT

Contacta'ns

Necessites un pressupost?
Vols rebre més informació sobre els nostres serveis?

Pots contactar-nos per telèfon, whatsapp, correu electrònic o mitjançant el següent formulari.
    Obrir WhatsApp
    💬 Necessites ajuda?
    Hola 👋
    Com podem ajudar-te?