Seguretat

Realitzem instal·lacions de prevenció d'incendis

Oferim un servei d’instal·lació de dispositius homologats, certificats i acreditats de prevenció i extinció d’incendis, oferint un manteniment i revisions periòdiques. Mirem la millor opció que es necessita en cada cas, en mitjans d’extinció manuals o automàtics, sistemes de control de fums i extinció d’incendis, detecció de monòxid de carbó, entre altres sistemes de seguretat. A GRUP LOMI, volem cuidar de la teva seguretat i per això comptem amb els sistemes més moderns que ofereixen primeres marques del sector.

Videovigilància de béns i persones

A GRUP LOMI donem un gran ventall d’opcions per les necessitats en sistemes de videovigilància. Un estudi de l’angle de visió de cada càmera, la lluminositat de contrast, les zones d’enregistrament per moviment, l’accés remot a la visió en directe i als enregistraments, tot això és necessari per a aconseguir que el projecte sigui un èxit, ja sigui per a particulars, habitatges, empreses privades o organismes públics.

La seguretat de comptar amb GRUP LOMI

Som una empresa especialitzada en i homologada en instal·lació de dispositius de seguretat. Els nostres treballadors es troben en contínua formació i operen amb els últims productes del mercat, ja sigui en control d’accessos, alarmes de seguretat, càmeres de seguretat, detecció i prevenció d’incendis, seguretat perimetral per a poder executar la instal·lació i la posada en marxa dels equips i sistemes més nous del sector.

SERVEIS DE SEGURETAT

Contacta'ns

Necessites un pressupost?
Vols rebre més informació sobre els nostres serveis?

Pots contactar-nos per telèfon, whatsapp, correu electrònic o mitjançant el següent formulari.








    Obrir WhatsApp
    💬 Necessites ajuda?
    Hola 👋
    Com podem ajudar-te?