Oferta! camara

Camara seguretat

128,00 99,99

Una webcam o càmera pel web, és una càmera de vídeo, que està preparada perquè el que està gravant pugui ser transmès fent servir la Web.

3 en estoc

Categoria:

Detalls del producte

Una webcam o càmera pel web, és una càmera de vídeo, que està preparada perquè el que està gravant pugui ser transmès fent servir la Web. Bàsicament la diferència entre una webcam i un dispositiu comú de fotografia digital o vídeo digital, és que són dispositius econòmics, molt més pensats de cara a una bona velocitat de transferència (tant per l’ordinador com per a la web) que a aconseguir una gran qualitat d’imatge.

En general els usos que es fan d’aquestes càmeres són:

  • Principalment, i quan es pot disposar d’una línia de banda ampla, per poder realitzar videoconferència, ja sigui amb programes especialitzats o amb programes demissatgeria instantània.
  • Es fan servir també en tasques de seguretat i circuits de vigilància, per controlar un determinat espai des de qualsevol punt, per exemple les oficines de la companyia de seguretat.
  • Actualment hi ha moltes llistes de webcams al voltant del món, per exemple en ciutats, en estacions de tren o en estacions meteorològiques.
1+

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Camara seguretat”